Munakoisoräiskäleet jalapeño-peppadorohillolla

Munakoisoräiskäleet jalapeño-peppadorohillolla

Valmistusaineet

6 dl maitoa tai vettä
4 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
4 kpl kananmunia
400 g Palirria munakoisomurskaa
50 g sipulia tai kevätsipulia
100 g tuoretta paprikaa ohuina suikaleina
hyppysellinen suolaa
hyppysellinen sokeria tai hunajaa
valko- tai maustepippuria
50 g Filos ekstra-neitsytoliiviöljyä

Valmistusaika: 60 minuuttia

Valmistusohje

Sekoita aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi ja anna turvota 30 minuuttia.

 

Paista pannulla Filos ekstra-neitsytoliiviöljyssä ja tarjoa munakoisoräiskäleet Ca-Sa Välimeren herkkujen Jalapeño-paprikahillon kanssa.

 

Jalapeño-peppadorohillo

 

0,4 kg                 Ca-Sa Välimeren herkut paprika-jalapenohilloketta

0,2 kg                 Peppadoro minipaprikoita pilkottuna

0,1 kg                 tuoretta suippopaprikaa pilkottuna

 

Sekoita aineet keskenään ja saat värikkään sekä maukkaan hillon räiskäleiden kaveriksi.