Munakas Filos murufetalla

Valmistusaineet

1 pkt Filos murufetaa 150 g
3-4 kananmunaa
loraus maitoa
hiukan suolaa
maun mukaan musta- tai rosepippuria
1 pienehkö kesäkurpitsa
1 sipuli raastettuna tai silputtuna
Filos ekstra-neitsytoliiviöljyä
½ prk Royal aurinkokuivattu tomaatti kuutioina

Valmistusaika: 25 minuuttia

Valmistusohje

Leikkaa kesäkurpitsa kuutioiksi leikkuulaudalla ja ripottele kuutioiden päälle hiukan suolaa. Anna kesäkurpitsan ”itkeä” 10 – 15 min. Kuori sipuli ja raasta karkealla raastimella tai silppua pieneksi. Riko kananmunat kulhoon, lisää maito, suola ja pippuri. Sekoita.

Kuumenna Filos ekstra-neitsytoliiviöljy paistinpannussa ja kuullota sipuliraaste. Kuivaa kesäkurpitsat talouspaperilla ja lisää pannulle. Paista sipuli ja kesäkurpitsa kullanruskeiksi. Valuta liemi aurinkokuivatuista tomaateista, lisää pannulle ja sekoita.

Kaada kananmuna-maitoseos pannuun ja ripottele päälle Filos murufetaa. Paista munakasta, kunnes se on kypsä.

 

Nauti sellaisenaan tai salaatin ja tuoreen leivän kera!

Lisää reseptejä

Reseptissä käytettyjä tuotteita