• viinitarha
  • oliivit
  • feta ja tausta
  • Palirria

HoReCa

Gavrielides Foods tuo maahan laajan valikoiman HoReCa-tuotteita. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi välimerellistä keittiötä edustavia tuotesarjoja kuten Filos, Royal ja Palirria. Sarjoihin kuuluu mm. oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja ja käyttövalmiita papulisukkeita. Tämän lisäksi valikoimassamme on laadukkaita keskieurooppalaisia lihatuotteita, kuten salamia, ilmakuivattua kinkkua ja bratwurstia. Tutustu tarkemmin HoReCa-tuotteisiimme tuoteosiossa.

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi saat meiltä joustavaa ja luotettavaa palvelua. Etsimme aina parhaan ratkaisun tarpeisiisi. Tämän vuoksi myös tuotevalikoimamme laajenee jatkuvasti uutuuksilla, jotka palvelevat kasvavan asiakaskuntamme tarpeita.

Asiakkaitamme palvelee myös tytäryhtiömme Ca-Sa Välimeren Herkut, joka valmistaa marinoituja välimerellisiä tuotteita kuten marinoitua artisokkaa, valkosipulia ja oliiveja. Pystymme valmistamaan asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä tuotteita. 

Ruoka on meille iloa ja yhdessäoloa, joten osallistumme myös Kreikkaan, Kyprokseen, yleisesti Välimereen tai Saksaan liittyviin teemaviikkoihin sekä muihin tapahtumiin. Filosofiamme mukaan jokainen hetki arjessa on syy juhlaan hyvän ruoan merkeissä.


 

Yhteystiedot

Elina Haljala Aluemyyntipäällikkö +358 44 565 5649
Signe Närhinsalo Aluemyyntipäällikkö +358 44 275 4933
Tuire Virkkula Aluemyyntipäällikkö +358 44 087 0056
Maria Gavrielides-Maksimow Key Account Manager +358 9 2766 1151
Tilaukset Tilaukset +358 9 2766 1110

 

Ajankohtaiset HoReCa-tuotteet

Katso lisää tuotteita tästä.

Hurmaannu viikunasta

Viikunakastike valloittaa!
Viikunakastike valloittaa!

Kruunaa ruoka-annos ripauksella viikuna-balsamicokastiketta!