Filos deluxe -50% suolaa - oliiviuutuudet

Filos deluxe -50% suolaa - oliiviuutuudet

6.6.2017

Filos Deluxe -tuoteperhe laajenee! Tutut Amalthian suolaa vähennetty ruukkuoliivit ovat muuttumassa uusiksi Filos Deluxe -oliiveiksi. Tuotteet itsessään pysyvät muuttumattomina, mutta kuuluvat nyt Filos -sarjaan.

Filos Deluxe -oliivit ovat kreikkalaisia, huolella valikoituja oliiveja. Filos Deluxe -50% suolaa -tuotteissa on huomattavasti vähemmän suolaa kuin normaaleissa oliiveissa. Näiden oliivien suolapitoisuus on vain 1,25g 100g kohti. Filos Deluxe oliivit on pakattu kauniiseen ruukkumalliseen lasipurkkiin. Luonnolliset, värjäämättömät, oliivit tulevat ruukusta esiin kauniisti.  Näyttävä ruukku herkullisia oliiveja on myös hauska tuliaisidea!

Filos Deluxe Kalamon Sparta -50% suolaa tulee Kreikan Spartasta. Oliivi on kokoluokkaa large. Kalamon on arvostettu oliivilajike, joka on lähtöisin Kreikasta, Kalamatan alueelta. Filos Deluxe vihreä Amfissa -50% suolaa on puolestaan Kreikasta, Amfissan alueelta. Oliivi on kokoluokkaa colossal.